TLF: 27116380
Bliv din egen bedste ven

 

individuelt spirituelt udviklingsforløb


Er du gået i stå

Handler du efter mønstre som ikke er hensigtsmæssige for dig.

Er du altid hjælperen

Savner du dig selv – den du dybest set kender aller bedst.
 

Så kan jeg tilbyde dig sessioner hvor du målrettet kommer til at arbejde med selvværd, intuition, positive bekræftelser, visualisering og meditative øvelser.

Under arbejdet vil du genopleve og genoprette  kontakten til dit dybere selv, bringe dig i bedre balance og længere frem i lyset, på din vej, her i livet.

Arbejdet er delt i 3 moduler, hver på ca. 60 – 75 min. varighed og over et forløb på 3 til 6 uger, efter hvad vi aftaler.

1. modul

Jeg åbner med clairvoyance med henblik på at finde ind til de ressourcer og styrker du har med dig i livet og jeg præsenterer dig undervejs i dette arbejder for nogle redskaber som du kan øve og praktisere inden vi mødes til næste modul – forberedelsen gør det nemmere for dig at komme videre i processen

2. modul

Vi starter med en opsummering af dine oplevelser siden sidst, der følges op med en stille meditation der har til formål at bringe dig i kontakt med tidspunkter i dit liv hvor du erindrer øjeblikke med styrke, glæde og overskud. Jeg fortsætter herefter med at rådgive og gøre dig klar til næste gang og også her vil du blive præsenteret for redskaber du kan arbejde med inden det afsluttende modul.

3. modul

Vi gennemgår dine oplevelser siden sidst hvorefter du går ind i en guided meditation med henblik på at skabe kontakt ind til din kerne og finde den energi der skal være med til at skabe dit ”nye” fundament for dit liv. Herefter fortsætter vi med tale og planlægning af støttende øvelser til tiden fremover.

2 til 4 uger efter forløbets afslutning er du velkommen til sparrings samtale med mig (efter aftale og er indkluderet i forløbet)

Pris for dette forløb er kr. 1.800,00