TLF: 27116380
Velkommen

- til min webside - mit univers og min passion, som jeg meget gerne deler med andre.

 

Video præsentatioin:

https://vimeo.com/754683636

 

Siden foråret 2016, hvor jeg begyndte at mærke noget nyt var undervejs, i mit forhold og arbejde med og i den åndelige verden, har mit liv taget en drejning og det i en retning, hvor jeg meget bevidst og målrettet rejser med mit livsformål: at tilbyde formidling via clairvoyance, afdøde kontakt, healing og adgang til andre bevidsthedslag, til dem, der ønsker dette.

Mit værdigrundlag for at arbejde med og i den åndelige verden, er at udbrede kendskabet til denne dimension og bevidstgøre det overfor de mennesker jeg møder, på min vej, både i individuelle sittings, i cirkelarbejde, på mine kurser – og på uddannelsen, jeg tilbyder.

Jeg har altid været clairvoyant og arbejdet med clairvoyance i mange år på et mere, ikke offentligt plan. Jeg har bl.a. deltaget i spirituelle og et mediale trænings- og udviklingsorløb hos anerkendte danske clairvoyante medier.

I perioden 1997 til 2012, har jeg sammen med min kone, Helle og i samarbejde med The Monroe Institute, Virginia, USA, videreformidlet og solgt lydmedier i Europa. Jeg har arbejdet med meditation på forskellige bevidsthedsniveauer og har via dette arbejde gennemgået flere kursusforløb og er uddannet instruktør i dybere bevidsthedstræning fra instituttet i USA.

Helle og jeg driver sammen, "New Age Wisdom Center" i Mejlgade i Aarhus, hvor min forretningsbase, som clairvoyant medium, også er.

Fra 1987 har jeg deltaget i udviklings- og uddannelsesforløb - bl.a. Dybdeterapi og Dynamisk filosofi hos Estrid og Steen Norby (1997 – 2000)

Jeg modtager løbende undervisning, supervision og sparring i mit arbejde.

I mit arbejde med klienter, følger jeg denne etik:

Være klar og nærværende
Møde klienten respektfuld
Trygge rammer
Ansvarsfuld
Tavshedspligt
Respektere klientens personlige integritet
Bevidsthed om det, der leveres/formidles
Udelukke direkte sygdom og død
Ikke arbejde med tredieperson.

Aarhus, maj 2021

Isac Eduard Eghon Engelund