TLF: 27116380
Energiarbejde og husrens

 


 

Husrens er et spændende arbejde – det er stort, for mig, at få lov til at komme tæt på andre menneskers kontakt til den åndelige verden og derigennem finde vej til identiteten på den afdøde og hjælpe med at få den afdøde til at blive forløst fra stedet. Al husrens starter med indledende samtale.

 

Vi kender til at være opmærksom med vores sanser og sensitivitet og mærke hvis der er forandringer, omkring os, specielt når der sker ting der ikke forekommer ”normalt”.

Det kan være tung energi, pludselig kulde eller varme, lys effekter, trykken for hovedet, svimmelhed, kløen, følelsen af fysisk berøring, føle sig iagtaget, ting der forsvinder eller bliver flyttet osv.

Oplevelser af denne art kan være sandfærdige og livagtige og kan medføre at det kan være svært at være tilstede i sin bolig

Som udgangspunkt er denne energi og kontakt fra ånder ikke farlig

Du kan arbejde selv, gøre noget. Du kan bede dem om at forsvinde eller fortælle dem at du ikke har tid til dem.

Du kan også vælge at være nysgerrig på hvad det er der foregår. Måske er det dig der ubevidst stiller ind på energien og derved føler ånden sig velkommen og signalerer kontakt. Du kan vælge at få støtte og finde ud af hvilket budskab ånden har til dig ligesom du kan give et budskab til ånden. Det kan betyde fælles forståelse og adgangen til en vej at drage videre af.

Når et medie arbejder, mærker det åndens tilstedeværelse, den fysiske såvel som den psykiske tilstand, som ånden havde da vedkommende levede, Det kan virke ubehageligt for personer der ikke er vant til at mærke det tæt på.

Det der kommer fra den åndelige verden er kærlighed og hjælp til vores videre udvikling.