TLF: 27116380
Foredraget "Bliv CHEF for dit eget liv"

 

 

 

Bliv CHEF for dit eget liv

”Så længe du trækker vejret, lever du – du kan se livet, høre det og mærke det – og så er det dét, du skal forholde dig til. Der er kun én, der kan tage ansvar for dit liv – og det er dig selv”.

Det er den livsindstilling, Eghon Engelund dybest set har – og det er den metode, han bruger til at styrke sig mentalt i sit eget liv og sit fortsatte udviklingsforløb.

Metoden skal opfattes som et arbejde der kan styrke og forberede den enkeltes holdning til at være optimalt tilstede i sit liv og tage ansvar for de udfordringer der opstår undervejs i livet.

Udgangspunktet for foredraget er, at du kommer langt med et positivt livssyn. Det er ikke en beretning om et langt liv med mange udfordringer men en fokusering på en platform hvor du kan tage udgangspunkt for din videre færden i livet ved bl.a.  anvendelse af enkle specifikke redskaber.

Redskaberne, Eghon kommer omkring, er: 
Livsglæde, ressourcer, visualisering, ansvar, mind-set, cellekommunikation, meditation, afspænding, musik, regressionsterapi, chokterapi, healing, kost.

Vil du også inspireres og høre et opløftende og livgivende foredrag, der henvender sig til mennesker der er eller har været udfordret i deres liv f.eks.ved - sygdom - livskriser - udfordringer på arbejde eller en almindelig nysgerrighed på hvordan kan jeg løfte mig selv lidt mere i mit daglige liv. Der er meget inspiration om udvikling at hente i foredraget - der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Eghon Engelund er født i 1952 og har arbejdet med personlig udvikling siden 1987. Han arbejder til daglig med Clairvoyance, afdødekontakt, kurser og foredrag. Han har fulgt flere udviklingsforløb i Clairvoyance og medieskab, er endvidere uddannet dybdeterapeut med en overbygning i dynamisk filosofi har gennemgået uddannelsesforløb i dybere meditative tilstande fra The Monroe Institute i USA og tilbyder endvidere samtaleforløb med ressourceskabende målsætninger. Eghon er medindehaver af New Age Wisdom Center i Århus og forlaget ThankYou.
Eghon er gift, har tre børn og er bosiddende på Mols.