TLF: 27116380
resurce skabende samtaler

 

”Bliv din egen bedste ven”

 

Et individuelt, spirituelt udviklingsforløb


Står dit liv stille?

Handler du efter mønstre som ikke er hensigtsmæssige for dig?

Savner du at finde dig selv igen?
 

Så tilbyder jeg samtaler, hvor du målrettet kommer til at arbejde med selvværd, intuition, positive bekræftelser, visualisering, udfordringer og meditativt arbejde.

Du vil genopleve og genoprette kontakten til din styrke og dit iboende potentiale, der vil bringe dig i bedre balance og støtte og hjælpe dig længere frem i din energi.

Arbejdet er delt i 3 samtaler, hver på ca. 60 – 75 min. varighed og over et forløb på 3 til 6 uger, alt efter, hvad vi aftaler.

1. samtale

Jeg åbner med clairvoyance med henblik på at finde ind til de ressourcer og styrker du har med dig i livet. Jeg præsenterer dig undervejs i dette arbejder for redskaber, som du kan øve og praktisere inden vi mødes til næste modul. Forberedelsen gør det nemmere for dig at komme videre i processen

2. samtale
Vi starter med en opsummering af dine oplevelser siden sidst. Vi følger op med en stille meditation, der har til formål at bringe dig i kontakt med tidspunkter i dit liv, hvor du erindrer øjeblikke med styrke, glæde og overskud. Jeg fortsætter herefter med at rådgive og gøre dig klar til næste gang. Også her vil du blive præsenteret for redskaber, du kan arbejde med, inden den afsluttende samtale.

3. samtale
Vi gennemgår dine oplevelser siden sidst. Herefter arbejder vi med at skabe kontakt til din indre kerne og finde den energi, der skal være med til at skabe dit ”nye” fundament for dit liv. Vi fortsætter med samtalen og planlægning af støttende øvelser til tiden fremover.

2 til 4 uger efter forløbets afslutning er du velkommen til en sparrings samtale med mig (det er efter aftale og er inkluderet i forløbet/prisen).